به گزارش اهراب نیوز، چنگیز قاسمی در نشست مشترک نمایندگان و اعضای تشکلهای کارگری و کارفرمایی استان آذربایجانشرقی در تبریز اظهار داشت: این اقدام تأثیرات مثبتی در ایجاد تعاملات مناسب، همافزایی میان تشکلهای کارگری و کارفرمایی در سطح استان و جلوگیری از بروز بحرانها به وجود آورده که میتواند به عنوان یک الگو در سطح کشور اجرایی شود.
وی با اشاره به وضعیت صنعت استان اظهار داشت: از حدود 8 هزار واحد تولیدی در سال 82 در آذربایجانشرقی هماکنون 3 هزار و 500 واحد آن هم با ظرفیتهای کم فعال هستند.
قاسمی با طرح این سئوال که علت اصلی این موضوع را باید در چه عواملی دانست خاطرنشان کرد: واردات بیرویه، قاچاق کالا، مالیات ارزش افزوده، بهرههای بانکی، تحریمها از جمله علل بروز این مسئله دانست که عملا از حیطه مسئولان استانی خارج بوده و باید علل آن به درستی ریشهیابی شود.
وی خواستار تامین امنیت شغلی و آزادی تشکلهای کارگری شد و گفت: متاسفانه در نهادهای شبه دولتی از تشکیل شوراهای اسلامی کار جلوگیری میکنند اما حضور مدیران این شرکتها در هیئت مدیره اتاق بازرگانی، صنایع و معادن به عنوان نماینده کارفرمایان بلامانع است.
قاسمی کسر حق بیمه از بن کارگری را یادآور شد و گفت: این امر مبنای قانونی دارد.
وی به موضوع بودجه نهادهای مدنی اشاره کرد و گفت: این نهادها از نظر بودجه دچار مشکل هستند و باید فکری اساسی برای آن شود.
قاسمی اجرای ماده 10 نوسازی صنایع را مهم دانست و افزود: در صورت بهرهمندی صنایع و تولید از تسهیلات مناسب میتوان به حفظ و ایجاد اشتغال امیدوار بود.